Kovač odredio spisak za EP: Prvi meč sa Nemačkom u petak

Odbojkaši Srbije

Odbojkaši Srbije će u sredu ujutro otputovati u Brisel, na Evropsko prvenstvo. Selektor Slobodan Kovač saopštio je konačni sastav tima koji će igrati ovom šampionatu.

Na spisku su tehničari Nikola Jovović i Vuk Todorović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Neven Majstorović i Nikola Peković, blokeri Srećko Lisinac, Marko Podraščanin, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić, primači Uroš Kovačević, Marko Ivović, Nemanja Petrić i Lazar Ćirović.

U sastavu stručnog štaba seniora Srbije došlo je do vandredne promene. Umesto Milana Simojlovića, statističara, koji je morao da se vrati u klub, na EP će u ulozi statističara biti Radomir Vemić.

Orlovi će prvi meč u B grupi EP u Briselu igrati protiv Nemačke, u petak, 13. septembra od 15 časova, dok će sve preostale utakmice odigrati u Antverpenu. Srbija će drugi meč u B grupi odgirati u nedelju protiv Slovačke (18.30), a treći u ponedeljak protiv Španije (20.30). Četvrti meč će odigrati u sredu protiv Belgije (20.30), a poslednji, peti u četvrtak protiv Austrije (20.30).

Komentari
Advertisements