Partizan izdao saopštenje nakon odluke Disciplinskog Apelacionog veća UEFA

Partizan - Malatija 3:1

Disciplinsko Apelaciono veće UEFA odbilo je žalbu FK Partizan, pa će crno-beli morati da odrade kaznu i na drugom meču u evropskom takmičenju.

Utakmicu prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara (19. septembar), Partizan će igrati bez prisustva najvatrenijih navijača, ali na sreću ponovo je odobreno da susret sa Holanđanima mogu da posmatraju deca mlađa od 14 godina.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

Partizan obaveštava javnost da je Disciplinsko Apelaciono veće UEFA, odbilo žalbu FK Partizan na prvostepenu odluku, koju je donela Disciplinska komisija UEFA, nakon utakmice FK Partizan – Jeni Malatijaspor.

Nakon usmenog saslušanja i argumenata koje su u Nionu izložili Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan i prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik, a pred Većem sudija iz Holandije (predsedavajući), Italije, Francuske i Grčke, Žalbeno veće je donelo odluku o potvrđivanju prvostepene odluke.

Problem recidivizma i izuzetno obiman prekršajni dosije koji naš klub ima, bili su najveća prepreka usvajanju žalbe.

Prva utakmica grupne faze UEL FK Partizan – FK AZ Alkmar igraće se u četvrtak 19.09.2019. godine, bez prisustva publike, odnosno uz ponovno aktiviranje opcije Diciplinskog pravilnika o prisustvu gledalaca do 14 godina, članova Omladinske škole FK Partizan i škola fudbala širom Srbije.

FK Partizan poziva sve zainteresovane škole fudbala da se jave našem klubu radi prisustva navedenoj utakmici.
Telefon za prijave: 011/2197437
, stoji na sajtu FK Partizan.

Komentari
Advertisements