Peres: Postoje igrači kao što su Pogba ili Mbape, koje ne možete da kupite

Predsednik Real Madrida Florentino Peres, govorio o letnjem prelaznom roku, ali i igračima koji nisu dovdeni, na skupštini koju je sazvao klub.

Prvi čovek Madriđana objasnio je situaciju sa Polom Pogbom, upredivši je sa onom koja je bila aktuelna kada je bio u pitanju Levandovski.

Postoje igrači koje ne možete da kupite, jer njihovi klubovi ne žele da ih prodaju. Takav slučaj smo imali sa Levandovskim, koga smo jurili godinama, ali nisu hteli da nam ga prodaju. On nema otkupnu klauzulu i ne postoji način da ga kupimo ako klub ne želi da ga proda. Sličan slučaj je sa Pogbom. Nije postojao način da ga kupimo. Kada igrač bude na prodaju, mi ćemo krenuti po njega, kazao je Peres.

Jedan od članova skupštine je rekao da ako Real baš želi da kupi nekog Francuza to bude Mbape, a ne Pogba…

Naravno da nam se sviđa i taj Francuz. Krenućemo i po njega. Međutim,  problem je što ni njega ne žele da nam ga prodaju.

Peresu zameraju što posle Kristijana Ronalda nije doveo igrača koji bi bio istinska zvezda u timu.

Imamo devetoricu igrača nominovanih za Zlatnu loptu i tim vredan preko 1,2 milijarde evra. Prošle sezone nije problem bio nedostatak jednog igrača već mentalitet ostalih. Ovog leta samo doveli važne igrače, među kojima je Azar, najbolji igrač Premijer lige, zaključio je Peres.

Komentari
Advertisements