Zagorac: Imamo sjajne uslove, možemo na vrh

Rade Zagorac i Ilija Belošević

Rade Zagorac veruje da Partizan u sezoni koja dolazi može na vrh. Krilni igrač crno-belih zadovoljan je ekipom koja je oformljena, kao i uslovima u kojima se radi.

– Došlo je dosta novih, dobrih i iskusnih igrača, koji istovremeno žele i da se dokazuju, koji nisu potpuno afirmisani u Evropi, osim možda jednog ili dvojice. Uz neku domaću osnovu koja je ostala, dobrih, vrednih i talentovanih momaka. Uz uslove koje imamo, a koji su sjajni, sve to je dobar razlog da verujemo da možemo u vrh, rekao je Zagorac za Sportski žurnal.

Zagorac je na prvim pripremnim mečevima crno-belih bio među najboljima, a nada se da će ostati u tom ritmu i da neće imati problema sa povredama, kao prošle sezone.

– I dalje imam velike ambicije i velika očekivanja od sebe. Početak prošle sezone je bio odličan, onakav kakav sam i zamislio. Međutim, te neke povrede, koje ranije u karijeri nikada nisam imao, su mi ubijale ritam iznova, iznova i iznova… Tri ili četiri puta! Sve je to bilo malo i frustrirajuće. Uticalo je i na samopouzdanje, pa i na sigurnost, sam pristup svakom treningu. Verujem i nadam se da ih ove godine neće biti. Koncentracija i fokus su ovog leta bili usmereni baš na te stvari. Da napravim neku bazu koja će mi pomoći da ostanem, što je moguće duže, zdrav, rekao je Zagorac.

Crno-beli tokom vikenda učestvuju na turniru u Klužu, na kojem će pored njih i domaćina, igrati još Fenerbahče i Mornar.

Komentari
Advertisements