Nejmar odgovorio makazicama za pobedu na prozivke navijača, Žirondinci lako sa Mecom

Nejmar

“Bludni sin“ pariskih “svetaca“, doneo je pobedu svom timu fantastičnim makazicama u 91. minutu utakmice protiv Strazbura.

Tokom cele utakmice navijači francuskog šampiona poručivali su Brazilcu da je nepoželjan i predlagali njegovom ocu da ga “proda“. Ali, njegovo veličanstvo slučaj, obično ume da se poigra u takvim situacijama. Sve do 91. minuta PSŽ nije uspevao da probije bunker gostiju, čijom odbranom je komandovao Stefan Mitrović, da bi to učinio upravo Brazilac, i to na spektakularan način, makazicama, posle kojih se lopta od stative odbila u mrežu.

U kasnijim utakmicama francuske Lige 1 Bordo je brzo završio posao protiv Meca. Žirondinci su oba gola postigli u prvih deset minuta, a strelci su bili Džimi Brijan i Nikola De Previl. Monpelje je preokrenuo protiv Nice, gosti su poveli golom Tamezea u 34. minutu, ali je samo tri minuta kasnije Endi delor izjednačio. Pobedu domaćinu doneo je Mole na asistenciju Delora. Mihajlo Ristić u igru je ušao u finišu susreta, dok je Petar Škuletić meč presedeo na klupi Monpeljea.

Preostale dve utakmice okončane su bez pobednika i bez golova. Brest i Ren, odnosno Dižon i Nim, igrali su 0:0.

PSŽ – Strazbur 1:0(0:0)
Bordo – Mec 2:0(2:0)
Brest – Ren 0:0
Dižon – Nim 0:0
Monpelje – Nica 2:1(1:1)

Komentari
Advertisements