Vučeliću nije kriva Zvezda, već…

Milorad Vučelić i Biljana Obradović

Mnogo bure u srpskoj fudbalskoj javnosti izazvala je odluka sudije Igora Stojiljkovića da dosudi jedanaesterac za Crvenu zvezdu prortiv Inđije pri rezultatu 1:0 za goste.

Podsetimo, Vukanović je očigledno zaustavljen u prodoru van kaznenog prostora, Pavkov je izjednačio, a dva minuta kasnije ponovo iz jedanaesterca doneo pobedu crveno-belima.

Oglasio se i predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji je prstom uperio u Sudijsku organizaciju.

Da se razumemo, nije ovo protiv Crvene zvezde! Nisu komšije sudile, delegirale sudije, dosudile penal. Sudijska organizacija mora da se pozabavi ovim arbitrom. Interesantno, nije mu prvi put. Sećate se, valjda, jedanaesterca u omladinskom večitom derbiju, rekao je Vučelić za Sportski žurnal.

Prvi čovek crno-belih je naglasio da je i u prošlosti ukazivao na velike greške, ali da je dobio samo kazne, a ne odgovore.

Partizan nema šta da učini, može samo da podigne glas. Sećate se, svojevremeno sam ukazivao na određene anomalije i… Kažnjen sam! Svi su tad ćutali.. Čak i kad nam se dogodio „Srđan Obradović“, niko nije našao za shodno da kaže: „Eto, Vučelić nas je upozoravao, nepravedno je sankcionisan“, dodao je Milorad Vučelić.

Komentari
Advertisements