Ves Braun kao izvidnica Mančester Junajteda u Beogradu

Ves Braun

Nekadašnji defanzivac Mančester Junajteda Ves Braun u Beogradu je kao „izvidnica“ slavnog engleskog kluba koji će u novembru igrati protiv Partizana u Ligi Evrope.

Nekada odlični fudbaler je u Srbiju došao u organizaciji ekskluzivnog partnera Mančester Junajteda, Eurobanke, koja je u našu zemlju dovela jednu od najprestižnijih škola fudbala i omogućila polaznicima da u periodu od 16. do 20. septembra uče od najboljih i steknu praktična i teorijska znanja.

Povodom zvaničnog početka Mančester Junajted škole fudbala u Srbiji, Eurobank je ugostila glavnog trenera Mančester Junajted škole fudbala, Robina van der Lana i fudbalsku legendu sa Old Traforda, Vesa Brauna.

Jedinstvenu priliku da znanje stiču u svetski priznatoj školi fudbala dobili su mladi talenti iz cele zemlje, uzrasta 11 godina, ali i treneri koji će svoje znanje nastaviti da prenose na generacije koje tek dolaze. Pored mladih profesionalnih sportista, ovo iskustvo omogućeno je i deci zaposlenih, deci klijenata Eurobanke, deci partnera, kao i štićenicima domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela Sremska Kamenica, imajući u vidu da društvena odgovornost predstavlja jednu od glavnih vrednosti oba partnera – Eurobank i Mančester junajteda.

– Eurobank i Mančester Junajted, jedan od najuspešnijih evropskih fudbalskih klubova i najpopularnijih svetskih brendova, od 2014. godine sarađuju na projektu izdavanja kobrendiranih platnih kartica koje korisnicima omogućavaju jedinstvene pogodnosti. Čast nam je i zadovoljstvo što smo našoj deci omogućili da treniraju sa najboljima i tako steknu vrhunsko fudbalsko znanje i iskustvo – istakla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Ves Braun i sam bivši akademac ove škole izrazio je zadovoljstvo što se zahvaljujući saradnji Eurobank i Mančester Junajteda ponovo nalazi u poseti Srbiji.

– Kao polaznik Mančester Junajted škole, izuzetno sam srećan što deca u Srbiji imaju priliku da učestvuju u ovom programu treninga koji pruža jedinstveno iskustvo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i zahvalan sam Eurobanci što je dovela Mančester Junajted školu u Srbiju.

– Cilj Mančester Junajted škole fudbala je da inspiriše sve učesnike da uživaju u procesu učenja, igranja i treniranja fudbala na „Mančester Junajted način“. Veoma smo ponosni što je ova škola fudbala organizovana u Srbiji, imajući u vidu da je na ovaj način talentovanim mladim igračima i trenerima pružena prilika da uče od naših najiskusnijih trenera, kao i legende kluba – izjavio je glavni trener Mančester Junajted škole fudbala, Robin van der Lan.

Poslednji dan škole fudbala biće obeležen revijalnom utakmicom koju će mladi talenti, polaznici ove škole odigrati sa svojim vršnjacima iz fudbalskog kluba Crvena Zvezda.

Komentari
Advertisements