Natho: Prihvatam samo jednu opciju za derbi

Bibras Natho

Najbolji igrača Partizana u duelu sa AZ Alkmarom Bibras Natho biće jedan od debitanata u nedeljnom večitom derbiju. Izraelac je svojim dosadašnjim partijama u crno-belom dresu brzo „kupio“ navijače, koji sada od njega očekuju da bude jedan od glavnih aduta Sava Miloševića protiv Crvene zvezde.

– Prihvatam samo jednu opciju za derbi, a to je osvajanje sva tri boda. Uvek razmišljam samo o pobedi, posebno kada se igraju ovakve utakmice. Pobeda, pobeda i samo pobeda. To je jedino što me interesuje i čemu težim u fudbalu – rekao je Natho.

Izraelac kaže da mu nije mnogo važno na kojoj poziciji će igrati.

– Što se mene tiče, svejedno je na kojoj poziciji igram, igram tamo gde je potrebno, gde trener kaže. Svaka pozicija ima svoje pozitivne i negativne strane. Ja dajem sve od sebe da pomognem svom timu.

U svet je iz Humske u četvrtak otišla sjajna slika sa tribina, na kojima je bilo preko 20.000 dece.

– Bilo je sjajno igrati dok su deca na tribinama, bilo je divno videti ih u onolikom broju. Veoma sam srećan što su imali priliku da uživaju u utakmici na stadionu. Napravili su predivnu atmosferu i naravno, želim u ime svih nas da im se zahvalim, nadam se da će i ubuduće dolaziti da nas bodre, poručio je Natho.

Komentari
Advertisements