Suma: Želim da se zahvalim Ilijevu, nisam provocirao nikoga

Partizan je slavio pobedu protiv Crvene zvezde rezultatom 2:0 u 161. večitom prvenstvenom derbiju.

U junaka susreta izrastao je Sejduba Suma, koji je fenomenalnim pogotkom doveo Partizan u vođstvo i prokrčio put do pobede.

Ovo je bila baš bitna utakmica, a bitne utakmice se dobijaju koncentracijom. Bili smo koncentrisaniji, znao sam šta treba da uradim još dok sam bio na klupi, pa eto, završilo se kako sam zamislio. Radujem se zbog celog tima, znam gde treba da se poboljšam i trenutno sam baš srećan, rekao je omaleni Gvinejac, a preneo Blicsport.

Ofanzivni vezista, koji je bio osporavan u prethodne dve godine, u ovoj sezoni pokazuje zašto je doveden u redove crno-belih u rekordnom transferu.

Hteo bih da se zahvalim Ilievu što me je doveo u Partizan. On je pre dve godine video nešto u meni i verovao je da mogu da uspem u Beogradu, pa je sada na meni da mu se odužim za to poverenje, kako zbog njega tako i zbog kluba, kazao je Suma.

Suma je gol proslavio ispred severne tribine i ušao u sukob sa golmanom Crene zvezde Milanom Borjanom. Fudbaler Partizana je naglasio da nije želeo nikoga da provocira.

Nisam provocirao nikoga. Proslavljao sam svoj gol, što mislim da je potpuno normalno. Derbi je, kada daš gol sigurno nećes stajati i ne raditi ništa, zar ne? Postigao sam gol na strani terena gde su bili njihovi navijači, šta sam trebao, da trčim sto metara skroz do druge strane terena kako bi slavio sa svojim navijačima? Ne, mislim da nije bilo bilo kakve provokacije, dodao je Sejduba Suma.

Komentari
Advertisements