Tomić: Nema ciljeva, već idemo iz utakmice u utakmicu

Milan Tomić

KK Crvena zvezda privodi kraju pripreme za sezonu 2019/2020.

Strateg crveno-belih Milan Tomić najavio je tešku sezonu, ali je istakao da je zadovoljan radom ekipe u pripremnom periodu.

Biće teško, imaćemo više od 80 utakmica – Evroligu, ABA ligu, naša liga… Idemo jedan po jedan meč, pa da vidimo dokle ćemo dogurati. Nema ciljeva, već idemo iz utakmice u utakmicu. Pripreme idu kako sam zacrtao na početku, tako da sam time zadovoljan. Svi momci i stručni štab rade dobro, odigrali smo prijateljske utakmice u kojima smo mogli da vidimo na čemu još treba da radimo. Sve za sada ide dobro, nemamo povređenih igrača osim Lazića, koji je imao lakšu povredu. Sve ide po planu i spremamo se za Superkup. Sigurno je da smo želeli da sklopimo dobar tim i napravimo dobru hemiju, kao prošle godine, rekao je Tomić, a prenele Novosti.

Kapiten Branko Lazić je naglasio da je prioritet odbrana titule u ABA ligi.

Kao i svake godine, prioritet je ABA liga, ali naravno da nećemo samo da učestvujemou ostalim takmičenjima. Želimo da igramo sa svima, da budemo konkurentni, dodao je Lazić.

Zvezda će u četvrtak, 26. septembra od 20 časova u Zagrebu odigrati prvi zvanični meč u sezoni. U četvrtfinalu ABA Superkupa, crveno-beli se sastaju sa Primorskom iz Kopra.

Komentari
Advertisements