Kuzmić: Za nekoliko nedelja sam u timu

ognjen kuzmić

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić oporavio se od saobraćajne nesreće koju je doživeo sredinom jula kada je zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Kuzmić je rekao da se oseća dobro i da jedva čeka da se vrati na teren.

Dobro sam, hvala na pitanju. Oporavak je prošao dobro, ja sam zadovoljan, svi u klubu su zadovoljni. Sada čekamo povratak na teren. Još uvek nisam počeo da treniram sa ekipom, tek sam počeo da se uvodim. Za nekoliko nedelja ću se priključiti timu, rekao je Kuzmić za Tanjug.

Košarkaš je dobio je veliku podršku svih, pre svega navijača Crvene zvezde.

Kroz poslednja dva meseca navijači su mi pružili odličnu podršku, što mi dosta znači. Pre svega toga nisam bio svestan, tek posle svega toga postao svestan kolika je to podrška. Svakako u novoj sezoni ta podrška će biti od velikog značaja za sve utakmice koje budemo igrali kod kuće, istakao je Kuzmić.

Bivši igrač Real Madrida kazao je da crveno-beli imaju jak tim, koji moe mnogo da napreduje.

Mislim da imamo odličnu ekipu, ali svakako treba da se koncentrišemo na svaku utakmicu, da ništa ne pričamo unapred. U svakom takmičenju, pa i u Evroligi, želimo da budemo konkurentni. Imamo dobru ekipu, nadam se da će sezona proći bez povreda i da idemo iz utakmcie u utakmicu. To je najpametnije što možemo da uradimo, rekao je on.

Crvena zvezda novu sezonu počinje u četvrtak nastupom u Superkupu ABA lige, a u četvrfinalu igraće sa ekipom Primorske.

Ne znam da li ću putovati sa timom u Zagreb, to čekam da stručni štab odluči,  zaključio je Kuzmić.

Komentari
Advertisements