Suma: Izuzetno važan gol, titula je naša želja!

Sejduba Suma postigao je fantastičan pogodak u 83. minutu 161. večitog derbija, doveo Partizan u vođstvo i prokrčio put crno-belima do pobede nad najvećim rivalom.

Omaleni Gvinejac je u razgovoru za klupski sajt naglasio da je svestan značaja ovog pogotka.

Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači večiti derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga upoređuju sa najjačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me. Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško se tada piše zlatnim slovima, rekao je Suma za klupski sajt.

Ofanzivni vezista je imao težak period od dolaska u Humsku pre dve godine, ali u ovoj sezoni potvrđuje epitet velikog i skupog pojačanja.

Razumem one koji nisu verovali u mene. I sam sam svestan da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo ‘razočarenje’ u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje. Kod mene je poverenje i ličan odnos sa trenerom veoma važan. Šef Milošević veruje u mene, dosta i pričamo, imam dobru komunikacjju sa svima i mislim da se to samo prenelo na teren.

Suma veruje da će ekipa igrati sve bolje, i da će pokušati da osvoji titulu šampiona Srbije.

Ispred nas je duga sezona. Mislim da ćemo formu još podizati bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti. Titula je naša želja!, dodao je fudbaler Partizana.

Komentari
Advertisements