Petrić: Ne smemo sad da se zaustavimo, Jovović: Pobediće odbojka u finalu

Detalj sa utakmice Srbija - Francuska

Odbojkaši trijumfovali su protiv domaćina Francuske za plasman u finale Evropskog prvenstva. Primač servisa Nemanja Petrić i tehničar Nikola Jovović veoma su zadovoljni postignuti mrezultatima i igrom tima.

– Jedna jako teška utakmica protiv vrhunske ekipe Francuske. Jako me raduje što smo istrajali, istrajali u želji za pobedom i to je ključ velike pobede. Ovo je veliki korak ka nečemu što sanjamo, ali ne smemo tu da se zaustavimo. Moramo da dignemo glave, da se pripremimo najbolje moguće jer nas čeka najteži meč. Ne samo zato što je finale, već što se igra protiv vrhunske Slovenije, koja je pokazala mnogo i siguran sam da nas čeka sličan meč kao i u polufinalu, rekao je Petrić.

Tehničar Nikola Jovović objasnio je da neće biti lak posao u finalu protiv Slovenije.

– Emotivni smo svi stvarno. Dokazali smo sami sebi, nikome drugom se ne dokazujemo, jer odbojka je takav sport da svaki put moraš da se dokazuješ, bilo da je polufinale, borba za peto ili 11. mesto, moraš da igraš. Nadam se da ćemo još jednom dokazati, kao što su i Slovenci dokazali fenomenalnim partijama, da smo zaslužili ovo finale. Tako da, pobediće odbojka u finalu, kazao je Jovović.

Komentari
Advertisements