Borjan: Izvinjenje zvezdaškoj javnosti

Milan Borjan, Liverpul - Crvena zvezda 4:0

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, nakon poaza u derbiju uputio je izvinjenje navijačima crveno-belih, a dan posle meča sa Olimpijakosom to je učinio i Milan Borjan.

Gol grčkog kluba ide njemu na dušu, ali se Borjan nada da mu je sve oprošteno zbog minulog rada.

Izvinio bih se zvezdaškoj javnosti na onako primljenom golu. Nadam se da mi je oprošteno za sve prethodne odbrane i za budućnost u kojoj ću, verujem, doneti mnogo više odbrana i svega. Video sam da će njihov igrač da vrati povratnu, odvojio sam se korak od stative kako bi presekao loptu, Semedo nije udario kako je hteo i vratila se u gol. Bila mi je slaba reakcija, gol ide na moju dušu, izjavio je Borjan za Tanjug.

Meč sa Totenhemom u Londonu biće veoma važan, a čuvar mreže Crvene zvezde smatra da je sve moguće.

Daleko je još sve, ima mnogo utakmica. Lepo je videti da je Zvezda druga na tabeli među takvim velikanima i moramo da nastavimo tako. Idemo u London rastećeni i da probamo da napravimo iznenađenje. Videli ste pobedu Bajerna 7:2 nad Totenhemom, mi smo u Minhenu izgubili 3:0. Sve je to fudbal, nešto nestvarno i nikad se ne zna šta može da se desi.

Borjan je naglasio da su igači nakon poraza u derbiju okrenuli drugi list.

Uvek postoji pritisak pre i posle derbija, koji je specifičan. Imali smo posle određenu vrstu pritiska, ali smo seli u svlačionici, obavili sastanak sa stručnim štabom i izdigli se iznad toga. Okrenuli smo novi list i nastavili dalje. Moramo mnogo da slušamo trenera, zna šta radi, odlične analize i ako se budemo držali toga nastavićemo sa ovakvim pobedama, zaključio je Borjan.

Komentari
Advertisements