KONFERENCIJA UOČI DERBIJA: Mauricio Sari bocnuo Konteov Inter!

051019SarriSC

Mauricio Sari insistira na tome da se Juventus mora fokusirati na kvalitet, a ne na rezultat protiv Intera.

Popularni Derbi d’Italia igra se u nedelju od 20:45 sati po srednjevropskom vremenu.

Prvo pitanje za Mauricija Sarija na konferenciji za novinare bilo je oko toga kako će „nagovoriti“ Paula Dibalu i Gonzala Iguaina da zajedno igraju u napadu.

Ne moram uveravati igrače, na meni je da donosim odluke. Jedino je fer kada su igrači ljuti ako ne igraju, a ja to smatram više pozitivnom nego negativnom reakcijom.

Inter je ove sezone slavio u svih šest utakmica Serije A, dok je Juventus ostvario pet pobeda i remi, tako da ih samo dva boda razdvajaju na vrhu tabele.

Čeka nas utakmica protiv jake ekipe, koja je u dobroj formi, što su pokazali i protiv Barselone. Ne možete reći da je bilo ko favorit u ovoj utakmici, pogotovo jer je Inter-Juventus jedan od najvećih derbija u kojem obe ekipe žele pobedu.

Sari nije imao vremena za upoređivanje sa šefom Intera, čovekom koji je započeo Juventusovu dominaciju u Italiji – Antonijm Konteom.

Konte je jedan od najboljih trenera na svetu i dokazao se. Ako želite da sutra vidite Kontea protiv Sarija, a ne Inter protiv Juventusa, onda ne razumem vaš prstup.

Nakon toga je odlučio prokomentarisati trku za ‘Skudeto’ i „bocnuti“ Konteov Inter.

Iskreno, važnost ove utakmice u trci za ‘Skudeto’ je blizu nule. Inter je ekipa koja se poboljšala, ali dug je put pred njima. S druge strane, mi samo želimo prezentovati kvalitetnu igru, rezultat će doći sam po sebi.

Komentari
Advertisements