Lalatović o kazni i tituli

Nenad Lalatović

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Vojvodine Nenada Lalatovića sa dodatnih 300.000 dinara. Posetimo, Lalatović je zbog ponašanja na utakmici protiv Radničkog u Nišu i isključenja ranije kažnjen sa tri utakmice zabrane vođenja tima i 500 hiljada dinara.

Lalatović je u Nišu zapretio da će progovoriti o nameštenim utakmicama, ali u disciplinskom postupku nije izneo dokaze.

Trener Vojvodine je podsetio na događaje u Nišu i istakao da je tako reagovao zbog vređanja njegove porodice, ali nije pričao o svojim pređašnjim tvrdnjama.

Želim da pohvalim našu upravu kluba za podršku nakon utakmice protiv Voždovca, na kojoj nisam mogao da budem na klupi, jer sam dobio kaznu od 800.000 dinara i tri meča suspenzije. To je sigurno zasluženo, jer sam napravio ispad, ali to ne bih uradio da mi neko, nije bitno ko, dva puta nije vređao moju pokojnu majku i da me njihov navijač nije pljunuo u lice. Tek tada sam odreagovao, a voleo bih da se utakmica prekida i onda kada vređaju mene i psuju moju kćerku. Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih, rekao je Lalatović, a preneo Mozzart sport.

Kontroverzni stručnjak je naglasio da Vojvodina želi da se bori za titulu i da je pogrešno shvaćen.

Jednom sam se možda loše izrazio kada sam rekao da nas titula ne zanima, jer naravno da nam je to najveća želja. To je teško, ali nadamo se i ukoliko je mogao Lester u Engleskoj, zašto i mi ne bismo mogli u Srbiji? Međutim, ja to ne izgovaram zato što ne želim da provociram druge sa tim izjavama, ali navijači Vojvodine i ja se potajno tome nadamo. To bi bio fenomenalan san, a da li ćemo ga dosanjati, to ne znam. Ono što znam jeste da bih dao 10 godina svog života da se tako nešto desi, dodao je Nenad Lalatović.

Komentari
Advertisements