Direktor Trepče: Žao nam je, ovo je više od sporta

Spektakl u Kosovskoj Mitrovici se ipak neće dogoditi.

Ekspediciji FK Crvena zvezda je od administracije tzv. Kosova zabranjen ulaz na teritoriju Kosova i Metohije, pa je utakmica između Trepče i crveno-belih u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije odložena. Prema poslednjim informacijama biće odigranu u četvrtak, 10. oktobra od 17 časova.

Direktor Trepče Vladan Radovanović izrazio je žal što su građani Kosovske Mitrovice i okolnih mesta lišeni prilike da gledaju šampiona Srbije.

Šta da vam kažem, ljudi, mi smo se spremali za utakmicu. Vidite i sami ko je protivnik, Crvena zvezda. Vidite šta se dešava, ovo je već nešto više od sporta, više od igre. Žao nam je, svima. Spremali smo se za spektakl u Kosovskoj Mitrovici. Bili ste prisutni i videli ste šta se sve izdešavalo. Mi smo od samog izvlačenja parova dobili najave da utakmica neće biti odigrana. Mi smo i pored toga bili veliki optimisti, sve do 10 časova danas mislili smo da će utakmica biti odigrana. Tako smo se i spremali, do poslednjeg trenutka. Nebitno je gde će utakmica biti odigrana, ali mislimo da će biti ili Stara Pazova ili Beograd, rekao je direktor FK Trepča, a preneo Mozzart sport.

Komentari
Advertisements