KRATKO I JASNO: Miralem Pjanić otkrio što misli o rivalstvu s Interom!

101019PjanicSC

Veznjak Juventusa Miralem Pjanić nalazi se u Bosni i Hercegovini gde se sa svojom reprezentacijom priprema za kvalifikacioni duel sa Finskom.

U intervjuu koji je Pjanić dao Radio Sarajevu, veznjak Juventusa je govorio o tekućoj serije Seriji A nakon Juveove pobede (2:1) nad Interom.

Moj san je da budem među najboljima na svetu, radim na tome i zadovoljan sam kako mi ide. Bio sam među najboljima protiv Intera? Smatram da je sve prošlo dobro, započeo je Pjanić svoj intervju, pa nastavio:

Rivalstvo s Interom? Potpuno zasluženo smo ih pobedili i konačno stigli do prvog mesta u Seriji A. Mislim da je naša ekipa ubedljivo najbolja u Italiji, a u nedelju smo to i potvrdili.

Želimo da osvojimo sve trofeje. To je cilj Juventusa. Juve je klub koji je među prva tri ili četiri najbolja na svetu. Naši ciljevi su visoki, ne samo ove sezone, već svake godine, završio je veznjak ‘Zmajeva’.

Pjanić se pridružio Juveu iz Rome u leto 2016. godine uz odštetu od 32 miliona evra. U Torinu je osvojio je tri Scudetta, upisavši čak 144 nastupa u svim takmičenjima.

Komentari
Advertisements