Albanci prekinuli meč Vojvodine u Breši!

Fudbaleri Vojvodine

Albanski navijači prekinuli su današnju prijateljsku utakmicu između Vojvodine i Breše u italijanskoj Orzinuovi, preneo je danas ,,Mondo“.

Naime, grupa albanskih navijača pojavila se iza žičane ograde pokraj terena i sa zastavama svoje zemlje pokušavala da isprovocira nekolicinu srpskih navijača koji su prisustvovali utakmici, te su oni ušli na teren kako bi se obračunali sa Albancima.

Do ,,bliskog susreta“ suprotstavljenih grupa nije došlo, dobrim delom zahvaljujući intervenciji trenera Vojvodine, koji je nakon isključenja u 33. minutu nastavio da gleda utakmicu u društvu predsednika kluba Vojislava Gajića, javlja ,,Mondo“.

Iako su se strasti smirile, odlučeno je da utakmica bude prekinuta. Kako se navodi, sve je moglo da se završi na drugačiji način da je policija prisustvovala utakmici, ali organizatori, očigledno, nisu ni pomišljali da bi moglo da dođe do ovakvog scenarija, s obzirom na to da je meč prijateljskog karaktera.

Uz to, navijači Breše su posle prvog prekida dočekali Novosađane uvredama, prilikom ponovnog izlaska na teren. Mogli su se čuti i povici ,,Ciga*i, ciga*i“.

Breša je vodila sa 2:0 već posle 13 minuta meča, ali je u finišu prvog poluvremena Ognjen Đuričin uspeo da smanji rezultat.

 

Komentari
Advertisements