Lalatović nakon incidenta u Italiji: Jednostavno borite se za vašu zemlju i zastavu [VIDEO]

Prijateljsk autakmica između člana Serije A Breša i novosadske Vojvodine prekinuta je nakon što je grupa albanskih navijača pokušala da isprovocira simpatizere srpskog kluba.

Oglasio se i trener Vojvodine Nenad Lalatović, koji je inače isključen na ovom meču, i pojasnio šta se dogodilo u Orzinuovi.

Sudija je trebalo da prekine utakmicu jer smo došli do situacije da neko bude povređen jer jednostavno u 52, 53. minutu utakmice su se popela tri Albanca i pokazala albansku zastavu što je isprovociralo naše navijače. Oni su to i hteli. Mi kad smo pokušali, naravno da nam nije bilo svejedno. Da vređaju našu zemlju, Srbiju! Videla se grupa od dvadeset momaka koja je očekivala da će naši navijači da preskoče, ko zna šta bi se tu sve desilo. Hvala Bogu nisu uspeli, iako su pokušavali. Jednostavno kada volite svoju zemlju kao što mi volimo Srbiju i kada volite Kosovo kao mi Srbi. Jednostavno ništa nije opravdanje, niti bilo šta zameram, jednostavno borite se za vašu zemlju i zastavu, rekao je Lalatović, a preneo Blicsport.

Pogledajte i snimak incidenta:

Komentari
Advertisements