Tomiću nagrada za najboljeg trenera kola u Evroligi: Na Budućnost kao i protiv Fenera

Milan Tomić

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da želi da njegova ekipa protiv Budućnosti odigra isto kao što su to učinili i protiv Fenerbahčea u četvrtak.

Tomić je još na konferenciji za medije nakon meča sa Fenerom, koji je Crvena zvezda dobila, rekao da se njegova ekipa od tog momenta okreće meču sa Budućnosti.

 – Očekuje nas još jedna važna utakmica. Fenerbahče smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ekipi Budućnosti i počeli smo pripreme za taj meč već u petak. Igraćemo u istom okruženju kao i meč sa Primorskom, i želimo da igramo na isti način kao i prethodnu utakmicu, tvrdo i čvrsto u odbrani, pridržavajući se dogovora iz svlačionice. Ulazimo polako u ritam koji će biti uobičajen ove sezone, i koji će biti još brži i teži kako vreme bude odmicalo. Želimo pobedu, i dobar nastavak u regionalnoj ligi – kazao je Tomić na konferenciji za medije.

Trener crveno-belih je istakao važnost predstojećeg meča za njegov tim jer je veoma bitno da nastave u dobrom ritmu.

 – Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti koja je pretrpela odredjene promene u sastavu, ali je grupa domaćih igrača ostala na okupu. Brzo smo se okrenuli tom meču, i kao što sam rekao još u svlačionici Arene posle Fenerbahčea, vrlo nam je važno da dobijemo tu utakmicu i da na pravi način udjemo u sezonu u ABA ligi – rekao je Tomić.

Milan Tomić je, takođe, dobio priznanje za najboljeg trenera drugog kola Evrolige.

Utakmica Crvena zvezda – Budućnost igraće se sutra od 20.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Komentari
Advertisements