BOMBA SA OSTRVA: Kristijan Eriksen stiže u Seriju A!

Eriksen

Ostrvo potresa skandal. Navodno, mediji u Britaniji otkrili su da je devojka Kristijana Eriksena u burnoj vezi sa njegovim saigračem Vertongenom, ali je danski reprezentativac to oštro demantovao.

No, u svakom slučaju, Eriksenu ugovor sa Totenhemom ističe na leto 2020. godine, tako da će za nešto više od dva i po meseca moći slobodno da pregovara sa novim klubom.

Mediji iz Italije prenose da je Juventus ozbiljno zainteresovan za „desetku“ londonskog kluba i da želi da stvar ubrza i dovede ga u januaru u svoje redove. Čak i nude nezadovoljnog Rabioa koji i nije u planovima Mauricija Sarija i čija majke, to jest agent, je već u potrazi za novim klubom za svog sina.

„Stara dama“ će imati konkurenciju u vidu Bajerna i Real Madrida, ali se čini da je Zidan više zagrejan za Pogbu i da je on zapravo njegova jedina meta. Nema sumnja da je torinski klub ekspert kada je u pitanju dovođenje igrača bez obeštećenja.

Da li će Fabio Paratići uspeti da se domogne još jednog kapitalnog pojačanja ostaje nam da vidimo u januarskom prelaznom roku.

Komentari
Advertisements