Sakramento ne želi da čeka, oglasio se i Bogdanović

Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović bi na kraju sezone mogao da postane ograničeni slobodni agent, a iako imaju rok do 30. juna Kingsi su srpskom reprezentativcu ponudili produžetak ugovora.

Kako je preneo Sacramento Bee Bogdanović je potvrdio da je dobio ponudu vrednu 51.4 miliona dolara za četiri godine, ali da ne žuri da stavi potpis na novi ugovor.

Ja bih voleo da ostanem, svi znaju koliko volim Sakramento. To je sjajna grupa momaka, srećan sam u ovom trenutku kao i svih godina do sada. Ali ne želim da požurujem stvari. Možda potpišem sutra, možda za mesec dana, videćemo, rekao je srpski reprezentativac.

Potom je dodatno pojasnio svoje reči i naglasio da razlog nisu veće ponude koje bi dobio sledećeg leta kao ograničeno slobodan igrač.

Samo želim da vidim kako i u kom pravcu će se razvijati tim, a sve ostalo je posao za mog agenta. A svako ko me poznaje zna da mi novac nije na prvom mestu. Važan jeste, ali ne i najvažniji, zaključio je Bogdanović.

Tokom prošle sezone Bogdan je imao prosek od 14.1 poena, 3.8 asistencija i 3.5 skokova po utakmici, a u svoje prve dve NBA sezone ima 37.5 odsto ubačenih šuteva za tri poena.

Komentari
Advertisements