Muta Nikolić preuzeo Vojvodinu

Jovica Antonić i Miroslav Nikolić

Srpski trener Miroslav Muta Nikolić preuzeo je Košarkaški klub Vojvodina, saopšteno je danas.

Legendarni stručnjak će pokušati da podigne ekipu koja je loše startovala prvenstvo u Košarkaškoj ligi Srbije porazima od Dunava od 50 poena razlike, kao i od Zlatibora, sa gotovo 30 koševa.

Cilj kluba je, kako ističe sportski direktor Vojvodine Dragan Jovančević, stabilizacija i opstanak.

 – Sve to kako bi u narednom periodu moglo da se radi na jačanju seniorskog tima i na ostvarivanju većih ambicija KK Vojvodina. Jako dobra stvar je da je u utorak organizovana skupština, da su izabrani novi organi, da je Grad Novi Sad stao iz KKV. Iako je prvenstvo počelo, moramo da damo sve od sebe da ojačamo prvi tim i da probamo da u ovoj takmičarskoj sezoni obezbedimo opstanak u KLS, da se klub dobro organizuje, a za dalje ćemo videti – rekao je Jovančević, a preneo ,,Radio 021“.

Nikolić se vraća na klupu Vojvodine, pošto ih je vodio tokom ranijeg perioda svoje karijere, a između ostalog trenirao je i Crvenu zvezdu, Partizan, Hemofarm, Maribor…

Uz dolazak Nikolića na klupu Vojvodine, klub je dobio i novu upravu, te je za predsednika kluba izabran prof. dr Bogdan Kuzmanović. Grad Novi Sad je takođe obećao pomoć u projektu koji Vojvodina ima u budućnosti.

Naredni meč, Vojvodina igra sa Napretkom u subotu od 19 sati.

Komentari
Advertisements