KK Partizan izdao saopštenje: Na Lokomotivu za 600 dinara

Košarkaši Partizana su u dosadašnjem delu Evrokupa ostvarili tri pobede u isto toliko mečeva.

Crno-bele u utorak, 22. oktobra od 20 časova očekuje duel sa Lokomotivom Kubanj, a meč će se zbog zauzetosti „Štark Arene“ igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

KK Partizan je izdao saopštenje, u kojem se naleze informacije za meč sa ruskim predstavnikom, a tiču se sezonskih ulaznica, cena karata, pravila ponašanja, itd. Ulaznice će biti puštene u prodaju u ponedeljak, 21. oktobra.

– Partizan NIS ponovo u nekadašnjem Pioniru! Crno-beli će 22. oktobra u svom nekadašnjem domu dočekati Lokomotivu Kubanj u okviru 4. kola 7Days Evrokupa. Takođe, 2. novembra, Partizan NIS će u 5. kolu ABA j.t.d. lige dočekati FMP u hali „Aleksandar Nikolić“. Do promene mesta odigravanja utakmice, došlo je usled ranije potpisanog ugovora između kompanije Dizni i Štark Arene, po kojem će se u navedenom periodu, u najvećoj dvorani na Balkanu, organizovati manifestacija „Dizni na ledu“.

KK Partizan NIS obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica, da će klub u skladu sa kapacitetima hale „Aleksandar Nikolić“, učiniti sve da im obezbedi što adekvatnija mesta u dvorani. Kada je u pitanju parking, ograđeni prostor ispred hale „Aleksandar Nikolić“ je višestruko manji od prostora ispred Štark Arene, zbog čega će vlasnicima parking propusnica biti omogućeno parkiranje do popune kapaciteta.

Nakon renoviranja, sva sedišta u hali su istog kvaliteta i u ovom trenutku ne postoji numeracija. Zbog toga, KK Partizan NIS će za vlasnike sezonskih karata, kao i za vlasnike dnevnih ulaznica koje će se naći u prodaji od ponedeljka, 21. oktobra odvojiti sektore kao na slici ispod, a navijači se mole da dođu ranije u dvoranu.

Vlasnici ulaznica za sektore u Štark Areni, ulaziće na sledeće ulaze dvorane „Aleksandar Nikolić“:

SKY BOX: VIP ULAZ

PREMIUM: VIP ULAZ

VIP SPONZORI: VIP ULAZ

EVROLIGA: VIP ULAZ

SUPERIOR: Ulaz Parter B

STANDARD 1 i 2: Za vlasnika karata za ulaz „jug“, biće otvoren ulaz C, dok će za vlasnike ulaznica za ulaz „sever“, biti otvoren ulaz A.

PARTER ISTOK I PARTER ZAPAD: Ulaz Parter 4

Vlasnici ulaznica za mesta pored terena, kao i predstavnici medija, ulaziće kao i prethodnih godina, na Press ulaz.

Zbog manjeg kapaciteta hale „Aleksandar Nikolić“, u prodaji će se naći ograničen broj pojedinačnih ulaznica po cenama od:

Tribina: 600 dinara

Parter B: 800 dinara

Ostali sektori u hali, neće se prodavati za navedene dve utakmice. Deca uzrasta do 7 godina, mogu ući na utakmicu besplatno, ali neće imati svoje mesto u dvorani, već moraju sedeti u krilu roditelja ili pratioca.

Prodaja ulaznica za meč Partizan NIS – Lokomotiva Kubanj počinje u ponedeljak, 21. oktobra i to na sledećim mestima:

21.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 od 10 do 18 časova

22.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 od 10 do 18 časova

Hala „Aleksandar Nikolić“, od 17 časova do početka meča

Istovremeno, u prodaji će se po ceni od 600 dinara za tribine i 800 dinara za Parter B naći i dnevne ulaznice za utakmicu Partizan NIS – FMP, koja je na programu, 2. novembra u hali „Aleksandar Nikolić“.

KK Partizan NIS, i ovom prilikom apeluje na navijače da poštuju propise takmičenja koja nalažu da svi prolazi u svorani moraju biti prohodni u svakom momentu. Takođe, klub apeluje navijače da poštuju zabranu pušenja u dvorani, zabranu bacanja bilo kakvih predmeta u teren i zabranu korišćenja pirotehničkih sredstava, stoji na sajtu KK Partizan.

Komentari
Advertisements