Milošević: Imaćemo problem bez ozbiljnosti, ne brinite za Asana

Savo Milošević

Fudbaleri Partizana gostuju Mladosti iz Lučana u 12. kolu Linglong Superlige Srbije.

Savo Milošević je na konferenciji za medije rekao da očekuje još jedan težak meč, a da je najvažnije da njegovi igrači ozbiljno shvate protivnika.

Čeka nas još jedna teška utakmica. Uspeli smo, ne znam kako, da imamo više problema u našoj ligi nego u Ligi Evropa. Ponovo će nam biti potrebne sve stvari koje smo radili u dobroj meri ako želimo dobar rezultat. Ako ne budemo ozbiljno shvatili protivnike, i dalje ćemo imati problema. Nadam se da ćemo popraviti neke stvari u pristupu jer je evidentno da u prvenstvu imamo više problema. Čeka nas težak zadatak, a svi znamo da nam je pobeda neophodna. Igraćemo u najjačem mogućem sastavu, nema više kalkulacija, rekao je trener Partizana, a prenela Beta.

Mladost je ekipa koja šest-sedam godina od kada to praktično vodi Neško Milovanović igra prepoznatljiv, totalni fudbal. Iako on više nije prvi trener, nije se mnogo toga promenilo u samoj igri. Pogotovo su nezgodni na svom terenu.

Takuma Asano je tokom pauze postigao gol za reprezentaciju Japana.

Ni od jednog igrača ne očekujem da daje golove svaku utakmicu. To nisam ni od Umara Sadika koji je prvi špic. Asanova završnica je možda i najbolja u ovoj ekipi. Ume da da gol, samo je pitanje momenta kada će to da krene. Asano je mnogo uradio u mnogim utakmicama. Svi pričaju o Sumi i njegovom golu u derbiju, a Asano je tu uradio pola posla. Takuma radi toliko dobrih stvari za ekipu. Da ne pričam o njegovom voljnom momentu. Mogu svima da poručim da ne brinu za Asana, naglasio je Milošević.

Kada je u pitanju Lazar Marković konačna dijagnoza biće poznata narednih dana kada spadne otok.

Ponovo ćemo raditi analize. Poslednje informacije su ohrabrujuće. Iskreno se nadam da će period oporavka biti tri ili četiri nedelje, što nije strašno kako je delovalo u jednom momentu. Veoma mi je žao što se to desilo. Njegov rad ovih mesec i po dana je bio fenomenalan. Ako uspemo fizički da ga zaštitimo, mislim da će se vratiti na svoj nivo, i još viši, jer mislim da je sada bolji igrač nego što je to bio sa 20 godina. Ako to uspemo, opet će biti igrač za reprezentaciju i najveće klubove u Evropi, zaključio je šef struke crno-belih.

Utakmica Mladost- Partizan na programu je u subotu od 15 časova.

Komentari
Advertisements