Subotić više nije trener Budućnosti!

KK Budućnost iz Podgorice obavestio je javnost da je sporazumno raskinuta saradnja sa dosadašnjim trenerom Slobodanom Subotićem.

Šampion Crne Gore je dobro startovao u ABA ligi ostvarivši dve pobede na dve utakmice, od kojih i jednu na gostovanju Crvenoj zvezdi, ali su tri poraza u Evrokupu na isto toliko mečeva presudila da se uprava kluba iz Podgorice odluči za promenu.

Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dele zajednički stav da je ekipi potrebna promena koja će vratiti klub na pobednički kolosjek i nastavak sezone Eurokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rešenje.Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovekom je bilo divno sarađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u Klubu. Budućnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da deli naš stav da je Klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca, stoji u saopštenju Budućnosti.

U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Evrokupu, smatram da je potrebna promena, kao dodatni snažan impuls igračima. Delim mišljenje i stavove Upravnog odbora da Klubu treba promena da bi u pravom smeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi Budućnost Volija, posebno predsedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti deleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voliju želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama, rekao je Subotić.

Komentari
Advertisements