Ibrahimović: U Napulju bi uživao, Inter volim, a u Bolonju bih došao samo zbog Mihe

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović je još jednom potvrdio da razmišlja o povratku u Seriju A. Legendarni švedski golgeter na kraju godine završava obaveze prema LA Galaksiju, a kako sam kaže ima želju da se još jednom oproba u Italiji.

– Prošao sam sve, ali i dalje tvrdim da je italijanska liga najteža na svetu, rekao je Ibrahimović za Gazetu delo Sport i nagovestio da su u igri tri kluba.

– Gledao sam dokumentarni film o Maradoni i ponovo video tu ljubav koju je ceo grad osećao prema njemu. Mislim da bih uživao u Napulju, bilo bi sjajno uraditi isto što i Dijego za grad, za navijače… Zbog mene bi stadion uvek bio pun, a tu je i Karlo Anćeloti, jedan od najvećih, rekao je Ibrahimović.

38-godišnji golgeter ipak ima finansijske zahteve koje Napoli ne bi mogao da ispuni, tvrde italijanski mediji i „guraju“ ga u Inter.

– Inter je klub koji volim. Ne znam Kontea lično, ali vidim da daje 500 posto svakog dana. U tome smo isti, mislim da bismo se našli, rekao je Ibrahimović.

Popularni Ibra kaže da bi došao i u Bolonju i to samo zbog jednog čoveka, Siniše Mihajlovića.

– Siniša Mihajlović je moj prijatelj, ako bih izabrao Bolonju uradio bih to samo zbog njega. Pričali smo nedavno. Rekao mi je: Zlatane, dođi, ne moraš da trčiš. Drugi će da trče, ti ćeš samo da daješ golove. Ipak, teško da ćemo sarađivati, ali ko zna. U svakom slučaju, još mogu da postignem 20 golova u Seriji A, poručio je Ibrahimović.

Komentari
Advertisements