Kanjas: Naša šansa su kontrapadi

Hose Kanjas

Vezista Crvene zvezde Hose Kanjas pred duel sa Totenhemom u Ligi šampiona smatra da će njegov tim igrati protiv jednog od najboljih ekipa na svetu, ali i pored toga vidi šansu crveno-belih.

– Idemo da se borimo, da trčimo, znamo naše mogućnosti. Borimo se za nove bodove u Ligi šampiona. Ova utakmica će biti drugačija jer Totenhem igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Imaju veoma brze i snažne igrače i to ih izdvaja u odnosu na druge evropske timove. Moramo da budemo svesni toga, ne smemo da dozvolimo da gubimo lopte na sredini terena. Fokusiraćemo se na kontranapade, tu je naša šansa – rekao je Kanjas i dodao: – Ne bih posebno izdvojio najboljeg fubalera, oni su zajedno fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu. Imaju jako dobrog trenera. Igrali su finale Lige šampiona prošle sezone tako da su jasne njijove ambicije.

Mladi vezista Miloš Vulić, nakon debija protiv Minhena i prvenca protiv Olimpijakosa sa nestrpljenjem očekuje nastavak Lige šampiona.

– Svesni smo da nas čeka jako teška utakmica. Evidentno je da je Totenhem u padu forme, ali to nas neće zavarati. Znamo da imaju izuzetno kvalitetnu ekipu. Promenili su samo dvojicu fudbalera u odnosu na prošlu sezonu kada su bili finalisti najelitnijeg evropskog takmičenja. Maksimalno ćemo se spremiti da im odgovorimo našim stilom igre, uradićemo sve da ostvarimo povoljan rezultat. Totenhem igru u ogromnoj meri zasniva na ofanzivi, sve linije tima izlaze dosta visoko, tako da tu može da leži neka naša šansa. Pokušaćemo da ih iznenadimo ranim centaršutevima – poručio je Vulić.

Komentari
Advertisements