Mihajlović: Radnički je pravi izbor, mladi mogu da uče na mom primeru

Stefan Mihajlović

Stefan Mihajlović, nakon 12 odigranih kola, najbolji strelac Linglong Super lige sa devet postignutih golova, kaže da mu je dolazak u Radnički iz Niša najbolji potez u dosadašnjoj karijeri.

Korpulentni napadač, koji je nekada važio za najvećeg talenta u Srbiji, u Nišu je potpuno oporavio svoju karijeru i iskazao sav potencijal. Mihajlović je danas ponovo u žiži javnosti, a za sajt kluba govorio je o karijeri, Radničkom, ali i o temama zbog kojih je meta tabloidnih medija.

Mihajlović je istakao da to što je trenutno najbolji strelac Superlige pokazuje da je sazreo i kao čovek i kao sportista.

– U životu sam imao brojne pehove, koje sam prebrodio i postao sam bolji i jači. Posebno sam zahvalan prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu i direktoru kluba Dejanu Propadalu na prilici koju su mi pružili da u potpunosti pokažem ko sam i šta sam – rekao je Mihajlović.

Napadač Nišlija je potom govorio o odluci da letos potpiše ugovor sa vicešampionom Srbije.

– Radnički sam odabrao jer je jedan od tri najbolja kluba u Srbiji. Reč je o odličnoj i stabilnoj ekipi, u kojoj vlada dobra atmosfera i koja uvek igra na pobedu i gol više – istakao je Stefan Mihajlović.

Na pitanje da li je pre dolaska u Radnički verovao da će postati najbolji strelac lige Mihajlović kaže da je uprkos svemu što mu se dogodilo u životu verovao u sebe.

– Sazreo sam. A na mom primeru i mlađi mogu da vide da i pored svih problemima moraju da veruju u sebe i da nikada ne odustaju – poručio je Mihajlović.

Centarfor Nišlija govorio je i o tome da li ga dotiču tabloidni medijski natpisi o njemu. Istakao je da je ružno što pišu da je ubica, ali da se trudi da to ne utiče na njega i njegovu igru.

– Imam prošlost kakvu imam. Ali ja sam pre svega sportista. Kao takav navikao sam na svakakve pritiske. U tom smislu ne mogu takvi medijski natpisi da me poremete, već samo da me “nateraju” da budem još bolji i da pokažem da su Tončev i Propadalo imali razloga da mi veruju i da ću u potpunosti opravdati njihovo poverenje – završio je Mihajlović.

Komentari
Advertisements