Milojević: Jedna stvar može da me raduje

Vladan Milojević

Vladan Milojević je nakon poraza od Totenhema izjavio da poraz boli, ali da iz ovog neuspeha njegovi igrači mogu mnogo toga da nauče.

Iako je njegov tim primio pet golova Milojević je rekao da jedna stvar ipak može da ga raduje.

Nije lako igrati protiv Totenhnema. Ono što me raduje je to da smo imali 13-14 udaraca na gol. Mnogo golova koje smo primili ne bi trebalo na ovom nivou. To bi u budućnosti trebalo da svedemo na minimum. Mnogo vremena smo proveli u nekom pritisku. Totenhem je jak u tranziciji, fizički su brzi, moćni. To su sve vrhunski igrači, svaku grešku su uspevali da kazne, rekao je Milojević, a prenela Beta.

On je naglasio da igrači u pojedinim situacijama moraju da preuzimaju odgovornost.

Treba na ovakvim utakmicama da imamo mnogo više samopouzdanja i iskusniji treba da preuzimaju veću odgovornost. Imali smo tu Vulića i Petrovića u ekipi, to je budućnost. Gledaću da im dajem šansu u sledećim utakmicama. Da preuzmemo mnogo više odgovornost. Nije svojstveno za Marina da onako pogreši kod trećeg gola, ali dešava se to u fudbalu. Nema nikakve zamerke. Na ovakvom nivou ne smemo da pravimo takve greške, ali to je sport, dešava se. Nadam se da ćemo iz svega ovoga izvući pouke. Ako ne da ispravimo sve greške, onda bar da ih svedemo na minimum.

Za kraj je poručio igračima da treba da podignu glavu.

Sve u svemu, treba da dignemo glavu, idemo dalje, tek smo na polovini. Ima još mnogo bodova u igri. Poraz boli, kao i svaki, ali opet, treba iz ovog poraza mnogo toga da se nauči, a to možemo protiv ovakvih ekipa. Igračima nije lako, ali mi smo profesionalci i treba što pre da prebolimo, zaključio je Milojević.

Komentari
Advertisements