Njegoš Petrović: Ovo je druga dimenzija fudbala

Njegoš Petrović

Fudbaleri Crvene zvezde Miloš Vulić i Njegoš Petrović za ubedljiv poraz od Totenhema krive rano primljen prvi gol i uvereni su da će njihov tim poputno drugačije odigrati naredne utakmicu u Ligi šampiona protiv istog rivala.

– Teška utakmica za nas. Rano smo primili gol i to nas je poremetilo i promenilo tok utakmice. Morali smo više da se otvorimo i ostavili smo mnogo prostora ofanzivcima Totenhema koji su pokazali koliko su brzi i moćni. Ne mogu da kažem da su nas iznenadili, jednostavno su kvalitetni. Ipak, mislim da smo morali bolje da odbranimo prekid kod prvog gola i najviše bole golovi koje primimo iz naših grešaka. Ali šta je tu je, dižemo glavu gore – istakao je Vulić i dodao da se zahvaljuje svakom navijaču koji je bodrio Zvezdu u Londonu.

Već u narednom kolu Lige šampiona, Crvena zvezda će na svom terenu dočekati Totenhem, a Vulić očekuje mnogo bolje izdanje crveno-belih.

– Siguran sam da će to biti potpuno drugačija utakmica jer ćemo u Beogradu imati organizovanu podršku naših navijača. Oni nam daju vetar u leđa i situacija na terenu neće biti kao u Londonu. Verujem da ćemo odigrati mnogo bolju utakmicu. Okrećemo se obavezama u prvenstvu, nakon čega ćemo se detaljnije posvetiti pripremi meča sa Totenhemom – podvukao je vezni fudbaler Crvene zvezde.

Vulićev parnjak iz veznog reda u poslednjih trideset minuta meča bio je Njegoš Petrović koji je na terenu zamenio Kanjasa.

– Videli smo kakva je ekipa Totenhem. Ovo je skroz druga dimenzija fudbala i kada se nađete na terenu protiv ovakvih igrača, tek onda shvatite koliko vam još nedostaje da dostignete njihov nivo. Moramo brzo da zaboravimo ovaj poraz i da se posvetimo narednim utakmicama koje nas očekuju. Verujem da možemo da izborimo proleće u Evropi, ali moramo da ostanemo fokusirani – ističe Petrović i dodaje:

– U Beogradu ćemo imati mnogo veću podršku i siguran sam da ćemo odigrati bolju utakmicu nego večeras. Gostima je teško da igraju na našem stadionu, niko se nije naigrao kod nas i siguran sam da im neće biti lako – podvlači Petrović.

Utakmica 4. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Totenhema se igra 6. novembra.

Komentari
Advertisements