Gavrilović o pobedi, aktuelnoj situaciji, Kuzmiću, Simaniću…

Andrija Gavrilović

Crvena zvezda je savladala Himki u Beogradu u okviru šeste runde Evrolige, uz sjajnu igru u prve tri četvrtine.

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović zadovoljan je igrom svojih izabranika i naglasio da ekipa korak po korak izlazi iz teške situacije.

Prepoznao sma veliku želju kod mojih igrača. Velika energija nam je donela samopouzdanje koje je manjkalo zbog teškog perioda koji je iza nas. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru i ritam utakmice zahvaljujući dobrom skoku. Naravno da je teško kad se gubi. Mi treba da idemo korak po korak. Isto tako je važna i bila utakmica sa Megom, rekao je Gavrilović.

Zvezdin trener je prokomentarisao udeo Ognjena Kuzmića.

On doprinosi, vraća se postepeno. Ubrzali smo njegov povratak. Sve ono što je klub radio da bi se on vratio bilo je iz ljudskih motiva, ali je on svojim iskustvom i posvećenošću dokazao da može da pomogne i da radi za tim.

Gavrilović je pohvalio i Brišu Simanića, naglasivši da treba da u kontinuitetu pokazuje svoj talenat.

Kod svakog pojedinačno sam video veliku želju da dobiju utakmicu. Boriša sa svojim vrlinama i manama je podložan oscilacijama. Mlad, talentovan igrač. Želim mu da napreduje. Treba mu kontinuitet i drskosti koju je večeras pokazao, ali tako treba da igra i na domaćem i na gostujućem terenu, dodao je Andrija Gavrilović.

Komentari
Advertisements