Partizan dočekuje Veneciju, debituje Bel?

Andrea Trinkijeri

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova, u Štark areni, dočekuju Veneciju u 6. kolu Evrokupa. Crno-beli imaju maksimalan učinak u prvih pet kola, dok šampion Italije ima tri pobede i dva poraza.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio:

– Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima, rekao je Trinkijeri.

Novi igrač crno-belih Džejms Bel u ponedeljak je doputovao u Beograd. On će se posle obavljenih lekarskih pregleda priključiti ekipi na večernjem treningu, a Trinkijeri će odlučiti da li će i debitovati protiv Venecije.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je povodom sutrašnjeg meča izjavio:

– Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu, istakao je Jaramaz.

Prodaja ulaznica za sutrašnji meč, odvija se na sledećim lokacijama:

04.11. Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 (iza Medigrup bolnice) od 10 do 18 časova

05.11. Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 (iza Medigrup bolnice) od 10 do 16 časova i Štark Arena (Jug) od 16 časova do početka utakmice

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmicu protiv Venecije su:

Tribina (Nivo 400): 400 dinara
Tribina (Nivo 200): 600 dinara
Parter: 1.000 dinara
Standard 2: 800 dinara
Standard 1: 1.000 dinara
Superior: 1.400 dinara

Komentari
Advertisements