SVETLO NA KRAJU TUNELA: Pioli pronašao spas tamo gde se najmanje nadao!

0711PiolliSC

U kakvim je problemima trenutno Milan najbolje govori sledeća činjenica: prvi put nakon 78 godina izgubio je čak šest dvoboja od prvih 11 u Seriji A.

Poređenja radi, cele prošle sezone izgubio je osam susreta. Tri od četiri pobede ostvario je nad timovima sa samog začelja – Đenovom, Brešom i SPAL-om, a tu četvrtu protiv još jednog „fenjeraša“, Verone.

Trenutno su ‘rosoneri’ tek deseti, gubili su i derbije sa Interom, Romom i Lazciom, a sada im slede dva u nizu protiv Juventusa i Napolija. Očajne rezultate otkazom je platio trener Marko Đampaolo, nasledio ga je Stefano Pioli koji na sve načine pokušava da probudi ekipu.

Biće prometno na ,,San Siru“ ove zime. Potpuno je jasno da su nužna pojačanja. I dok mnogi gledaju prema januaru, Pioli je pronašao jedno pojačanje tamo gde se najmanje nadao.

Bosanskohercegovački reprezentativac i ovoletošnje pojačanje Milana Rade Krunić oduševio je Piolija i njegov stručnji partijom protiv Lacija.

Krunić je strpljivo čekao pravu priliku u Milanu, a kada ju je konačno dobio, iskoristio ju je na najbolji mogući način. ,,Kalčomerkato“ otkriva da se bosanskohercegovački vezista odmah našao u ozbiljnim planovima novog trenera, te će i u prolećnom delu sezone nositi dres ‘Rossonera’.

Jedno je sigurno, od 38 kola odigrano je tek 11 i sezona se uz raspoložene i motivisane igrače poput Krunića još može spasiti.

Komentari
Advertisements