Kada će večiti igrati zaostale mečeve?

160. večiti derbi

Zbog obaveza u Evropi, Partizan i Crvena zvezda imaju po jednu zaostalu utakmicu u šampionatu Srbije, kao i mečeve osmine finala nacionalnog kupa.

Bilo je planirano da se 20. novembra odigraju susreti osmine finala: Partizan – Spartak i Crvena zvezda – Mačva. Partizan je zatražio odlaganje duela sa Spartakom zbog velikog broja igrača u raznih reprezentativnim selekcijama, a moguća je i odlaganje meča na stadionu „Rajko Mitić“.

Crno-beli su se izjasnili da zbog velikog broja reprezentativaca ne mogu da igraju protiv Spartaka u osmini finala našeg najmasovnijeg takmičenja. Postoji šansa da se Zvezda 20. novembra sastane sa Mačvom, što će ovih dana da bude poznato, rekao je direktor takmičenja Miodrag Janković za Sportski žurnal.

Kad je reč o odloženim susretima šestog kola Linglong Super lige: Crvena zvezda – Čukarički i Radnik – Partizan velika je mogućnost da se odigraju 14. decembra u terminu poslednjeg jesenjeg kola. U tom slučaju ostali klubovi bi ranije otišli na odmor, a proleće bi počelo 15. februara mečevima 21. umesto 22. kola. To bi značilo da će se u kalendar takmičenja uvrstiti još jedna runda u vanrednom terminu, piše Sportski žurnal.

Komentari
Advertisements