Milunović: Loše smo ušli u meč, a posle lopta nije htela u gol

Nemanja Milunović

Nemanja Milunović smatra da su loš početak utakmice i brojne neiskorišćene prilike odvele Crvenu zvezdu do prvog remija u sezoni, protiv Javora u Ivanjici,

– Ušli smo loše u meč. Nismo bili konkretni u fazi napada, već smo previše držali loptu u nogama i menjali strane na protivničkoj polovini. Primili smo gol, ali smo nakon toga zaigrali dosta bolje. Imali smo sijaset prilika, ali dođu takve utakmice kada jednostavno lopta neće u gol – rekao je Milunović.

Visoki štoper se u završnici meča oprobao i u špicu napada, kada je Zvezda jurila preokret.

– To je bila taktička varijanta. Poslednjih pet minuta sam bio u špicu, nekoliko lopti sam uspeo da spustim ofanzivcima i to je delovalo korektno. Odradio sam dobar posao i kod Benove šanse u poslednjim trenucima meča, ali se rezultat nije promenio. Ostaje žal što nismo pobedili, ali okrećemo se narednim utakmicama – istakao je Milunović.

Nakon utakmice protiv Javora, sledi reprezentativna pauza.

– U ciklusu u kom igramo utakmice na svaka tri dana, svaka pauza dobro dođe za ekipu i za fudbalere. Ne samo da bi se odmorili, već i da bi više vremena imali za pripremu i bolje treninge – podvukao je Milunović.

Komentari
Advertisements