Odgovor pofesora Vuletića: Oprobani recept sa navijačke šipke

Nije se dugo čekalo na odgovor profesora Vladimira Vuletića na oštru izjavu iz Crvene zvezde.

Advokat Nikola Dumnić verbalno je napao potpredsednika crno-belih, koji se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

U gomili Alfa doktorovih trbuhozboraca, red je dodao i na jednog advokata, koji je već blamantmost neznanja i pravne neukosti iskazao u jednom TV duelu, nakon kojeg nije umeo da pronađe ni put do svog vozila.

Neuki Dumnić je dugo dumao kako da zadovolji ukus Alfa doktora. Našao je oprobani recept sa navijačke šipke i nečega sto se kupuje na trafici, a nisu novine.

Toliko bar zna gorljivi Dumnić da odbacivanje nečije tužbe ukazuje na stav o nenadležnosti i još bolje poznaje (kao šestičar na dugotrajnim studijama na Pravnom fakultetu) razliku između odbacivanja i odbijanja tužbe.

Međutim, kada neko iz ugla rđavog studenta i sa one strane univerzitetske katedre, procenjuje nekog sa ove strane katedre, proglašenog Studenta generacije, onda to govori da je Alfa doktor uznemiren i uplasen.

A kako ne bi i bio kada je:

Njegova parola Zvezda, Srbija, nikad Vojvodina!

Kada je i dalje na slobodi nepostupanjem sudskih instanci po optužnici tužilaštva

Kada je persona non grata svuda izuzev u Lidsu

Kada ima Dragana Miloševića, sudiju koji sudi stečaj Agro banke i istovremeno predsedava NO Zvezde i njenom pravnom timu kojem Agro banka oprosti 17 miliona evra duga

Kada ima Dragana Miloševića, koji istovremeno napise zahtev za priznavanje „titule*“ iz ’46. a onda i odlučuje o njemu, uprkos načelu „nemo iudex in causa sua“ (niko ne moze odlučivati o svojoj stvari)

Kada ima tenk i postrojenu Gardu Vojske Srbije a nema nijednog igrača iz Omladinskog pogona u celoj polusezoni LingLong Super Lige.

Kada je mentalno izmučen i isceđen u strahu od najavljenog obraćanja FK Partizan Ustavnom sudu Republike Srbije i dalje međunarodnim institucijama.

Kada zna da, kako Simović reče, „sve što je krvlju kupljeno, glavom plaćeno, u ovom mraku gubi cenu. Što digne glavu, skončaće, premlaćeno, i izgoreće, u katranu i senu.“

Kada zna da ima drugove koji mu praštaju dugove.

Kada zna da će se sve ovo jednom lane zvati.

Nevoljni redov Dumnić, neuspešno realizovanog nametnog mu zadatka, neka odahne. Gromovi udaraju vrhove, koprive su bezbedne.

Najzad, kako to jednom neko mudriji reče, sve što stoji iza ove ujdurme su zurle, prelo, talambasi, šećerna vuna, bradata žena, blato, ringišpil, vatromet, korov, vašar, pljeskavice, plastični falusni baloni i pištolji na vodu, jak razglas i titula Beogradskog pašaluka iz 1946.

Nismo tamo. Sve je kako treba, stoji u saopštenju profesora Vuletića.

Komentari

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MOGUĆI SASTAVI: Stanković sa najjačim adutima napada Napredak

Fudbaleri Crvene zvezde, igraju danas protiv Napretka u Kruševcu, duel 19. kola Superlige Srbije. Pobedom nad Voždovcem (1:0), u odloženom...
Salcburg - Hartberg
tip Ukupno pogodaka - domaćin - iznad/ispod
Više 2.50 @ 1.52
Ovaj tip je predložio Peca na Mozzartbet
Rijeka - Hrvatski Dragovoljac
tip Poluvreme/Kraj
1/1 @ 1.58
Ovaj tip je predložio Peca na MaxBet
Roma - Inter
tip 1X2
2 @ 2.05
Ovaj tip je predložio Vlajko na Meridianbet
Lens - PSŽ
tip 1X2
2 @ 1.64
Ovaj tip je predložio Vlajko na CircusCasino
Molde - Lilestrem
tip Ukupno pogodaka - iznad/ispod
Više 3.50 @ 2.00
Ovaj tip je predložio Peca na Mozzartbet

POVEZANE OBJAVE