Pirlo je ipak samo “prelazno rešenje”: Juventus od leta preuzima zaboravljeni čudotvorac?!

Andrea Pirlo preuzeo je neslavnu titulu od Mauricija Sarija te nakon 21 susreta na klupi Juventusa ima najgori ostvareni rezultat u proteklih deset sezona Serije A.

Pirlo je na klupu Juventusa seo kao goruće rešenje predsednika Anjelija u trenutku kada italijanski prvak nije imao dugoročnu opciju za naslednika Sarija. Pirlo je povučen s pozicije trenera mladog tima, a mnogi su njegovo imenovanje shvatili kao prelazno rešenje dok ne dođe “kapitalac”.

Na kraju bi se to moglo i dogoditi, a kao trener koji bi trebalo da preuzme Juventus na duže staze J spominje se, ni manje ni više nego, Leonardo Žardim.

Portugalski trener proslavio se na klupi MonaKa s kojim je osvojio Ligu 1 ispred moćnog PSŽ-a i igrao polufinale Lige šampiona. Žardim je bez angažmana od kraja 2019. kada je po drugi put napustio klupu kluba iz Kneževine.

Iako su ovo još uvek samo spekulacije, Žardim je u nekoliko navrata istakao da čeka poziv nekog velikog kluba i da je spreman preuzeti klub u kojem će dobiti priliku da napravi veliki projekt, od početka do kraja.

S obzirom na to kroz kakvo razdoblje Juventus trenutno prolazi, teško da postoji bolji klub u ovom trenutku za portugalskog stratega.

Hoće li spekulacije na kraju prerasti u nešto ozbiljnije, saznaćemo uskoro, ako ne pre, onda na leto kad će se kockice posložiti same od sebe…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE