Stare zasluge: Marej dobio specijalnu pozivnicu

Još manje od mesec dana je ostalo do Australijan Opena. I dalje nema spisak svih učesnika turnira, ali je poznato kome je pripala specijalna pozivnica i mesto u glavnom žrebu. Organizator Australija Opena specijalnu pozivnicu dodelio je nekada prvom teniseru sveta Endiju Mareju.

Marej trenutno zauzima 134. mesto na ATP listi, tako da nije dobio poziv za prestižni turnir, on bi morao kroz kvalifikacije da izbori učešće u Melburnu

– Endi je poznat po svom borbenom duhu, strasti i ljubavi prema igri i drago mi je što ću mu poželeti dobrodošlicu nazad u Melburn, izjavio je Kreg Tajli, direktor turnira.

Mari nije krio sreću povodom dobijanja šanse za učešće na turniru

– Zaista sam uzbuđen da ponovo zaigram na Australijan openu i zahvalan sam Kregu i timu za šansu koju su mi pružili. Imao sam nekoliko sjajnih učešća u Australiji, igrajući pred fantastičnom publikom i ne mogu da dočekam da ponovo zakoračim na terene Melburn parka, istakao je Endi Mari.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković u Rimu dan ranije u odnosu na drugog nosioca

Novak Đoković će biti prvi nosilac petog mastersa sezone, na turniru u Rimu. Tako je odlučeno da gornja polovina žreba...

POVEZANE OBJAVE