Stanojević: Momci su dali maksimum, idemo dalje [VIDEO]

Partizan je završio misiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Crno-beli su igubili od Šarlroa u Belgiji nakon produžetaka, u utakmici u kojoj nisu bili lošiji rival.

Čestitam protivniku na prolazu. Mislim da smo bili konkretniji i imali smo više šansi koje nismo iskoristili. Primili smo dva gola iz prekida. Ali, jedan dobar tim ide dalje, rekao je Stanojević.

Partizan je počeo da igra dobro od ulaska Sejdube Sume. Stanojević je objasnio zbog čega je Gvinejac ušao na poluvremenu.

To je teška utakmica na strani protiv dobrog protivnika. Nije lako napraviti. Oni su najmanje golova primili prošle godine, ove godine su takođe prvi. Jednostavno je bilo teško. Suma je ušao jer nije u ritmu, takav nam je dogovor bio, doneo je rezultat, doneo je šanse. Možemo da budemo zadovoljni sa onim što je doneo. Nisu ni oni imali šanse, koliko ja znam, bila je takva utakmica. Oni su imali tu situaciju iz prekida. Sigurno da nismo bili dovoljno opasni u prvom poluvremenu u ofanzivi, ali igrali smo na strani. Izašli smo ofanzivno, ali nismo bili opasni, to je jedino što mogu da im zamerim. Kontrolisali smo protivnika koji je vrlo opasan. Ono što smo želeli u prvom poluvremenu, nismo uspeli.

Trener crno-belih ne zamera ništa igračima i smatra da su pružili maksimum u ovom meču.

Momcima sam rekao da idemo dalje, dali su maksimum. Nažalost nismo postigli golove, ali im ništa ne zameram. Pokazali su se dobro, žao mi je što nismo prošli. Vitas je igrao pod temperaturom, Stevanović i Sadik su dobili injekciju pre utakmice, nije se znalo da li će igrati. Imali smo problema, ali to nije razlog eliminacije, dodao je Aleksandar Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE