Crvena zvezda obezbedila potpise talentovanih omladinaca

Crvena zvezda je danas produžila vernost sa talentovanim Matejom Bačaninom, dečakom rođenim 2003. godine, ali i potpisala profesionalni ugovor, takođe sa plejmejkerom, ali dve godine mlađim Matejom Radonjićem.

 Velika je čast produžiti ugovor sa najvećim klubom na Balkanu. Ovo je veliki podsticaj za mene da treniram još predanije i probam da stignem do prvog tima Crvene zvezde, što je moj veliki san, a želja mi je i da postignem gol u večitom derbiju. Nastaviću da radim kao i do sada i siguran sam da će biti još golova, istakao je Bačanin.

Mateja Radonjić je ovog leta pojačao Crvenu zvezdu, stigao je iz Niša i važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u svom godištu. Rođen je 2005. godine i radi se o igraču sa sjajnim plejmejkerskim sposobnostima koje je već počeo da pokazuje u dresu kadetske selekcije, pod komandom trenera Srđana Stojčevskog.

– Ispunjenje dečačkog sna. Ovo mi je velika želja od malih nogu i presrećan sam što mi se ispunilo to da potpišem ugovor sa Crvenom zvezdom. Voleo bih da debitujem pred punom Marakanom i da postignem gol u derbiju. Do tada, ima još posla, a prvi cilj je da osvojimo titulu u Kadetskoj ligi Srbije. Želeo bih da se zahvalim porodici, prijateljima, treneru i saigračima što sam danas ovde, rekao je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO JE SPEKTAKL: Ovako su Grobari pozdravili ljubimce pred Olimpijakos (VIDEO)

Košarkaši Partizana u ovim trenucima su počeli duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Crno-beli se bore za plej-in. Pirejcima meč...

POVEZANE OBJAVE