Lalatović: Vojvodina velika kao Standard, izvukli su živu glavu

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa ispunila sve što je obećano pre meča sa Standardom, ali da su pojedine greške odlučile pobednika u Liježu.

Vojvodina je poražena od belgijskog velikana sa 2:1 nakon produžetaka, ali su izabranici Nenada Lalatović pokazali veoma dobru igru i imali svoje šanse da izbace domaćina.

Imali smo bolje šanse… Rekao sam dan pre meča da je Standard veliki klub. I mi smo veliki klub. Rekao sam i da ćemo napasti Standard i mi smo napali Standard. Izjednačili smo na vreme, primili gol iz penala, koji, da li je bio ili ne – ne znam. Primili smo još jedan gol u produžecima, ali smo pokazali još jedanput da Vojvodina igra dobar fudbal i da smo danas u najmanju ruku zaslužili nerešen rezultat i da pobednika odluče penali. Standard nije bio bolji tim, imali smo i šansu da dođemo do izjednačenja, pogotovo u poslednjem minutu kada je njihov golman odbranio stopostotnu šansu. Pokazali smo da se ne plašimo Standarda, iako su oni veliki klub i iako njihova dva igrača zarađuju kao ceo moj tim zajedno – rekao je Nenad Lalatović.

Trener Novosađana smatra da je njegov klub bio potcenjen od strane Standarda, te da su greške u dve situacije prelomile meč, što govori i rezultat.

Mislili su da igraju protiv mlade Vojvodine, a nakon meča su shvatili da je Vojvodina velika kao i Standard. Na kraju su jedva izvukli živu glavu i apsolutno smatram da su moji igrači zaslužili da igraju penale. Dve situacije i loše postavke mojih igrača su prelomile utakmicu – istakao je Lalatović.

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE