Meč lopta Lejkersi, poznata situacija za Nagetse [VIDEO]

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Denver Nagetse sa 114:108 i poveli sa 3:1 u finalnoj seriji Zapadne konferencije.

Lejkersi su vodili gotovo od početka, pa do kraja susreta, uz pristojnu razliku koja nije prelazila 12 poena, ali Nagetsi nisu uspeli da prelome i preokrenu.

Pritisak je sada na ekipi Majkla Melouna, a oni vrlo dobro znaju s tim da se nose. Uostalom, pokazali su to u prethodnoj seriji sa Klipersima, kada su takođe gubili sa 3:1, a opet prošli u narednu fazu.

Džamal Marej je blistao u Orlandu protekle noći i u pojedinim momentima podsetio je na Majkla Džordana. Možda zvuči smešno porediti ih, ali potez Denverovog asa je zaista bio nestvaran i u stilu jednog od najvećih ikada u ovoj igri.

Položio je loptu van svih zakona fizike, pored Lebrona Džejmsa, ni manje ni više i oduševio svakog ko je pogledao ovaj meč.

Takođe, postigao je 32 poena i imao osam asistencija. Nikola Jokić upisao je 16 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Na drugoj strani, izvanredan je bio Entoni Dejvis sa 36 poena, dok je Lebron Džejms dodao 26.

Naredni meč, u kojem Lejkersi imaju priliku da se plasiraju u finale NBA lige, igra se u noći između subote i nedelje od 03.00 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE