Mesi: Više nisam iznenađen načinom na koji Barselona funkcioniše

Kapiten Barselone Lionel Mesi oglasio se povodom odlaska Luisa Suareza iz kluba rekavši da nije iznenađen na koji način je Urugvajac ispraćen iz Katalonije.

Posle mnogo pregovora i nagovaranja, Mesi je ovog leta odlučio da ostane u Barseloni, uprkos neslaganjima sa prvim čovekom kluba Đozepom Bertomeuom.

Nije tajna da je Mesi protiv Bertoemua i da želi njegovu smenu, a ponovo je podigao glas kada je na svom Instagram profilu objavio oproštajni tekst od svog prijatelja i sada već bivšeg saigrača Luisa Suareza.

– Biće veoma teško ne provoditi vreme svakodnevno sa tobom, na terenu i van njega. Nedostajaće mi to vreme, veoma. Bilo je tu mnogo godina, mnogo saigrača, mnogo večera… Mnogo stvari koje nećemo moći da zaboravimo. Biće čudno videti te u drugom dresu, a još čudnije igrati protiv tebe. Zaslužio si da odeš zbog onoga što i jesi – kao jedan od najvećih fudbalera u klupskoj istoriji – koji je radio važne stvari za grupu, ali i individuelno. Nisi zaslužio da budeš oteran tako kako su oni to uradili. Istina je da u ovom trenutku, više nisam ni iznenađen njihovim postupcima. Želim ti sve najbolje u budućnosti. Volim te i vidimo se uskoro – napisao je Mesi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE