Milijaš pred gostovanje u Lučanima: Biće teško, ali sve zavisi od nas

Crvena zvezda u subotu od 18 časova se sastaju sa Mladosti u Lučanima, u okviru devetog kola Linglong Superlige Srbije. Biće to prilika za crveno-bele da nastave sa serijom pobeda u domaćem šampionatu i da u dobrom raspoloženju dočekaju važan meč sa Araratom u Jermeniji u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Očekuje nas teško gostovanje, igramo protiv Mladosti iz Lučana, poznato je da oni igraju dobro kod kuće. Svesni smo da da neće biti lako, ali isto tako postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, međutim skoncentrisani smo samo na sutrašnji meč i verujem da ćemo uspeti da dođemo do pobede, istakao je pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš.

Nekadašnji kapiten crveno-belih istakao je da je sve u rukama njegove ekipe.

– Neško Milovanović je dugo bio trener, sada se vraća, svi ga cenimo i poštujemo, imaće veliki motiv protiv Crvene zvezde da se dobro pokažu i odigraju kvalitetno. Nije lako igrati u Lučanima, sa druge strane sve zavisi od nas, analizirali smo način njihove igre i ukoliko uđemo dobro u meč verujem da neće biti problema da ostvarimo i devetu pobedu u prvenstvu.

Upitan je Milijaš oko meča sa Araratom.

– Moramo da se skoncentrišemo na sutrašnji meč, trenutno nam je samo utakmica protiv Mladosti u glavi. Ispratili smo meč Ararat – Celje , znamo da ćemo igrati protiv Ararata, al i pored toga prvo razmišljamo o utakmici u prvenstvu pa se okrećemo pripremi evropskog duela.

Težak raspored očekuje naše momke u narednom periodu, međutim Nenad Milijaš ne sumnja u dobre rezultate pred reprezentativnu pauzu.

– Tri različite utrakmice nas očekuju u narednom periodu, ali u svakoj imamo isti cilj a to je pobeda. Svaka sledeća utakmica je najbitnije, Crvena zvezda je klub u kome nema manje važnih utakmica, mi smo kao i igrači svesni toga i na taj način razmišljamo. Što se tiče sutrašnjeg sastava svi su zdravi sem Boaćija, Sanogo je imao problem sa zglobom, ali ono što je sigurno je da će najboljih jedanaest izaći na teren. Popričaćemo sa svima videćemo kako se ko oseća a zatim odlučiti ko će početi meč.

Na listi povređenih igrača su Ričmond Boaći i Seku Sanogo, dok ostali igrači konkurišu za tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE