Saopštenje ABA lige: Donet jednoglasan stav

Rukovodstvo ABA lige je nakon današnjeg sastanka izdalo saopštenje u kojem je naglašeno da su klubovi postigli dogovor i da takmičenje može da počne.

Za subotu 26. septembar zakazana je nova Sednica, na kojoj će se verifikovati određene odluke.

Na Sednici Skupštine ABA lige, započetoj 25. septembra 2020. godine, prisutni članovi Udruženja zauzeli su čvrst i jednoglasan stav da je apsolutni prioritet da sezona 2020/21 počne u skladu sa unapred utvrđenim kalendarom i rasporedom.

Imajući ovaj cilj na umu, prisutni članovi Udruženja jednoglasno su se složili da zasedanje Skupštine ABA lige bude nastavljeno 26. septembra 2020. godine kako bi bili usvojeni svi potrebni dosijei i dokumenti, a istovremeno imenovane i osobe na sva potrebna mesta, kako bi sva takmičenja pod okriljem ABA lige mogla nesmetano da počnu.

Na kraju su prisutni članovi Udruženja jednoglasno izrazili želju da se Skupština ABA liga održi sa svim prisutnim članovima, stoji u saopštenju ABA lige.

Početak ABA lige je zakazan za 2. oktobar, a ostaje da se vidi da li će tu biti nekih promena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE