Suma: Šarlroa nije nešto? Ne može jedan tim danas da bude najbolji, a već sutra da ne zna ništa

Fudbaler Partizana Sejduba Suma izrazio je žaljenje za eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu Evrope istakavši da je njegov tim pokazao da mogu da se nose sa rivalima poput Šarlroe.

– Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope, jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarlroa – zapoćeo je Suma.

Šarlroa je Župiler ligu otvorila se šest pobeda iz prvih šest utakmica, što je jasno stavilo do znanja da Partizan neće imati lak posao u Belgiji.


Pre odlaska za Belgiju svi su komenatarisali koliko je Šarloa jak tim, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u belgijskom prvenstvu, dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarloa nije nešto? Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo.

Partizan je odigrao mnogo bolje u drugom poluvremenu, za razliku od prvog dela, gde nisu imali jasnu ideju u napadu.

Igrate u gostima, njihovi svi igrači su izuzetno brzi, visoki…Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu.Spremni su, prebrzi… Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu.

Suma je priliku dobio u drugom poluvremenu i odmah je uneo energiju u napad ekipe, a i imao direktan utican na rezultat postigavši izjednačujući pogodak.

Što se tiče mene, ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo ono više u situaciji koja je bila potrebna. Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji… Pokazali smo da možemo, da predano radimo i da smo konkurentni na Evro sceni.. Okrecemo se Ligi, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć – podvukao je Suma.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU SEDME DECENIJE: Čuveni Romario ponovo igra fudbal! (VIDEO)

Fudbaleri Brazila su najtrofejnija nacija kada je reč o broju titula prvaka sveta. Poslednju su osvojili 2002. godine golovima Ronalda....

POVEZANE OBJAVE