NEVEROVATAN MEČ: Brajton 5 puta pogađao okvir gola pa izgubio u 100. minutu! [VIDEO]

Brajton – Mančester Junajted 2:3 (1:1)
Mopaj 40′, Marč 90+5′ – Dank 43’ag, Rašford 55′, Fernandeš 90+10′

Neverovatan meč odigrali su Brajton i Mančester Junajted u 3. kolu Premijer lige.

Brajton je zaslužio da ne izgubi, uspeo je da izjednači u 95. minutu, ali je primio gol iz penala u 100. minutu i to nakon što je sudija Kavano odsvirao kraj meča. Usledila je VAR konsultacija zbog potencijalnog igranja rukom i prst ka beloj tački, a neumoljiv je bio Bruno Fernandeš.

Ruku na srce penal je bio, a Brajtonu ostaje da žali zbog brojnih propuštenih prilika. Njegovi igrači su čak pet puta pogađali okvir gola, a po tom pitanju je prednjačio Trosard koji je po jednom pogodio levu i desnu stativu i prečku. Poslednji je pre njega okvir gola tri puta pogađao Kristijano Ronaldo protiv Njukasla 2006. godine.

Ujedno Brajton je danas postavio novi rekord po broju pogođenih prečki ili stativa, od kada su dostupni podaci za ovu kategoriju (sezona 2003/04) nijedan tim na jednoj utakmici nije to učinio više puta od Brajtona danas.

Da pomenemo i one koji su uspeli da nađu put do gola, Mopaj je doveo Brajton u vođstvo iz penala, ali je do poluvremena Mančester izjednačio autogolom Danka. Rašford je doveo “crvene đavole” u vođstvo, Marč izjednačio duboko u nadoknadi pre opisane situacije i penala Fernandeša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE