POKLON KVOTA – Evo koliko možete da zarade ako se kladite da Đoković osvaja Rolan Garos

Dve nedelje nakon US opena, očekuje nas start prestižnog turnira na šljaci. Kao i uvek, u centru pažnje biće novi napad Novaka Đokovića na 18. Grend slem titulu u karijeri.

Nažalost, ni ovog puta neće biti na okupu kompletna “velika trojka” jer Rodžer Federer propušta turnir. Ali, tu je „kralj šljake“ Rafael Nadal, šampion US Opena Dominik Tim, sjajni Rus Danil Medvedev, nepredvidiv Grka Stefanosa Cicipasa, kao i Aleksandar Zverev.

I pre nego što je počeo, Rolan Garos se susreo sa velikim problemima, poput diskvalifikacija nekoliko tenisera, među kojima je i srpski igrač Peđa Krstin. Ipak, sve to ne znači da nas neće čekati pravi spektakl u Parizu, a mogućnost međusobnog duela Rafaela Nadala i Novaka Đokovića nosi dodatno uzbuđenje.

Novak je prvu titulu na Rolan Garosu osvojio 2016. godine, a od tada nije uspeo da ponovi uspeh. Zapravo, nije uspevao da dođe ni do finala, pošto su od njega bili bolji Dominik Tim i Čekinato, a prošle godine je ponovo Tim bio “koban” po srpskog tenisera.

Glavno pitanje u ovoj zaista čudnoj sezoni je – može li Novak konačno da pokori Rim? Sudeći prema partijama od kada se tenis vratio nakon prinudne pauze zbog globalne pandemije koronavirusa – može! Đoković je već osvojio dva turnia, a “onog” US Opena nećemo ni da se sećamo.
A kada već govorimo o potencijalnoj tituli, imamo i lepu vest za ljubitelje sportskog klađenja – samo u kladionici Meridian čeka vas promotivna kvota ukoliko odlučite da se kladite na ime osvajača RG. Naime, ako verujete u našeg Novaka Đokovića, pruža vam se prilika da odlično zaradite jer

Meridianbet daje kvotu 4.00 da prvi reket sveta podiže trofej u Parizu!
Ni to nije sve – ukoliko se danas registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, čeka vas fantastičan poklon dobrodošlice od 1.000 RSD – bonus keš odmah spreman za sastavljanje dobitnih tiketa.
Sada kada smo vam saopštili lepe vesti, vredno je pomena i to što Srbija ima još pet predstavnika. Osim Novaka, u Parizu igraju i Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Filip Krajinović, dok je Nenad Milojević u kvalifikacijama za glavni žreb.

Prema nekim mišljenjima, iako je igrao samo u Rimu ove sezone, Rafael Nadal je i dalje glavni favorit. Ipak je šljaka njegov teren, ali mnogo puta do sada smo se uverili da Novak ume da se podigne onda kada se to možda i najmanje očekuje.

Bilo kako bilo, ostaje nam da uživamo u novom teniskom spektaklu koji možete pratiti i uživo na sajtu meridianbet.rs, a u ponudi su i najjače kvote, specijali i bonusi koje ne treba da propustite.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE